Toftlund Maskinfabrik

Beskrivelse:
Toftlund Maskinfabrik er en moderne maskinfabrik, som tilbyder bearbejdning og produktion i stål, aluminium og rustfrit stål. Toftlund Maskinfabrik blev grundlagt af Hans Jørgen Clausen tilbage i 1975, hvor det var et reparationsværksted og senere blev til en maskinforretning med landbrugsmaskiner.

Efter 1989, hvor EU ændrede tilskud til landmænd, fulgte et par hårde år for virksomheden. Det resulterede i at Toftlund Maskinfabrik valgt at satse på fabriksdelen af forretningen, mod at blive underleverandør. I dag har det vist sig at være en god beslutning, da Toftlund Maskinfabrik er blevet en foretrukken underleverandør til mange virksomheder. Dertil har virksomheden også fundet overskud til at producere deres egne produkter, hvilket kan holde medarbejderne i gang i perioder, hvor der er færre opgaver. Det sikre at medarbejderne bliver under virksomhedens tag, og dermed også deres uvurderlige know-how.

Hos Toftlund Maskinfabrik er der en stærk ånd, som sikrer en stor grad af frihed og involvering af medarbejderne. Det er noget som medarbejderne sætter pris på, og nyder dertil at have ansvaret over rettidige levering indenfor deres respektive områder. I virksomhedens historie er der senest sket et glidende generationsskifte, hvor Hans Jørgen Clausens søn, Henrik Clausen, har taget både direktørposten og aktiemajoriteten. Hans gik på efterløn i sommeren 2018, men nyder stadig at være en del af virksomhedens bestyrelse.

Kontaktoplysninger:
Toftlund Maskinfabrik A/S
Gøttrupvej 15-19
6520 Toftlund

Mail: info@tmas.dk
Tlf.: +45 73 83 20 30

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER