TME Byg

Beskrivelse:
TME Byg er et tømrerfirma med ekspertise indenfor tømrer- og snedkerarbejder. Så hvad end du trænger til et nyt tag eller gulv, så kan TME Byg håndtere opgaven. TME Byg hår mere end 30 års erfaring inden for branchen, hvilket dermed sikre kunderne professionelle og sikre løsninger.

TME Byg er en lokal tømrer i Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund, Halsnæs og de andre byer i nærområdet. TME Byg har særlig stor erfaring inden for opsætning af nyt tag og isætning af nye vinduer og døre. Her håndtere TME Byg alt fra husbyggerier til garager og udhuse. Har du forsikringssager er det også en opgave som TME Byg har erfaring indenfor, og som de kan håndtere.

TME Byg kan hjælpe med alt traditionelt tømrerarbejde for både private, erhvervsdrivende og det offentlige. Så uanset projektets omfang vil TME Byg kunne løse opgaven. TME Byg kan også være hovedentreprenør med totalløsninger på tømrer-, murer-, VVS-, el-, maler- og blikkenslageropgaver i Nordsjælland. TME Byg sætter stor pris på at kunne aflevere et veludført stykke arbejde til glade kunder, hvor kun de bedste resultater er gode nok. Gennem årene har TME Byg haft mange tilfredse kunder i nærområdet, som har haft stor glæde af deres tømrer- og snedker arbejder. Her går TME Byg altid ind med en professionel og sikker tilgang, som resultere i glade og tilfredse kunder.

Kontaktoplysninger:
TME-Byg APS
Ølsted Stationsvej 8
3310 Ølsted

Mail: me@tme-byg.dk
Tlf.: +45 60 35 03 50