Tick Cad

Beskrivelse:
Tick Cad er en virksomhed som rådgiver, supporterer, installerer og programmerer til Autodesk Inventor, Bluebeam, 3D scanning m.v. Tick Cad hjælper virksomheder med at finde den nemme og rette løsning til deres behov. Tick Cad bygger på et solidt og erfaring team, samt samarbejdspartnere i ind- og udland. Dette er med til at sikre at virksomheden altid er det sikre valg, når deres kunder skal vælge deres sparringspartner.

Tick Cad har et solidt branchekendskab og en fleksibel organisationsstruktur, som sikrer solide og holdbare løsninger. Tick Cad har selv afdelinger placeret i Horsens og Reykjavik, foruden forhandlere i både England og Finland. Tick Cad kan hjælpe med alle løsninger til Autodesk, hvor de både rådgiver, sparre og underviser. Herudover afholdes events og workshops for virksomheder med interesse indenfor området. Tick Cad er faktisk certificeret Autodesk Guld Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction.

Tick Cad tilbyder også konfigurationer og programmeringer til Autodest Invetor, Revit, AutoCAD og Vault. Så hvad end virksomhederne har af behov, så har de en løsning. Det kan være automatisering af rutineprægede opgaver, som eksempelvis indtastning, kopiering og udskrivning. Alt dette kan Tick Cad hjælpe med, således sandsynligheden for fejl mindskes og bundlinjen forbedres.

Kontaktoplysninger:
Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens

Mail: tickcad@tickcad.dk
Tlf.: +45 72 11 81 84

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER