Soudal Beskrivelse:

Soudal er den største uafhængige europæiske producent af fugemasser og lim samt polyurethanskum til professionel og privat brug.

Soudal, er en belgisk familievirksomhed, der har eksisteret i mere end 50 år. I 2019 leverede virksomheden en samlet omsætning på EUR 893 millioner. I alt har Soudal på verdensplan 3250 ansatte samt 20 produktionssteder på 4 kontinenter.

Soudal er en international aktør og ekspert indenfor kemiske konstruktionsspecialiteter.

Soudal udvikler og udvider hele tiden virksomheden med optimering af produkter og produktion.

Produktionen er fordelt i hele verden for hele tiden at kunne leve op til en høj leveringssikkerhed.

Soudal arbejder primært på disse 3 segmenter.

  • Konstruktion
  • Industri
  • DIY

I mere end 50 år har Soudal tilbudt mere end bare ”et produkt der klarer jobbet”.

Soudal lægger stor vægt på ensartet kvalitet, skræddersyede løsninger og en eminent opfølgningsservice. Disse kriterier er med til at gøre Soudal til en succeshistorie!

Hos Soudal Danmark er rådgivning på stedet en af de bærende piller. Teamet er udvidet med to Fugebusser, så produktrådgiveren kan give vejledning i og test af Soudals produkter direkte på stedet i tæt dialog og i samarbejde med forhandleren.

Soudal er kendt for at gøre en forskel. Her møder I en dygtig medarbejderstab med faglig stolthed og rådgivning i øjenhøjde – hver gang!

Kontaktoplysninger:
Soudal A/S
Ferrarivej 2
7100 Vejle

Mail: Administration@soudal.dk
Tlf. +45 4581 1860

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER