Sick

Beskrivelse:
Sick er blandt de førende producenter af sensorer og sensorløsninger i verden. Sick har henver sig primært til den industrielle produktion, men alle industrier med automation er ligeledes deres kundesegment. Sensorerne fra Sick er med til at fjerne produktionsproblemer og optimere flow i processer i alle industrier. De reducere også dyre maskinfejl og nedetider, hvilket har enorm værdi for mange af deres kunder.

Sick har 5 overordnede forretningsområder, hvor de fremhæver industrielle sensorer, sikkerhedssystemer, encodere, datafangst – vision & laser samt målesystemer og industriel instrumentation – flow-, tryk-, temperatur- og niveaumåling. Indenfor disse områder er Sick en virksomhed med stor erfaring. Det danske datterselskab Sick Danmark blev grundlagt i 1986 og har i dag lige godt 30 medarbejdere. Til hver af de salgsdistrikter som Sick har identificeret i Danmark har de tilknyttet specialiserede salgsingeniører. Det giver kunden én indgang til Sick, samtidig med at hvert område er ansvarlig for at stå til rådighed for de omkringliggende kunder. Sick har deres hovedkontor placeret i Birkerød, hvor kunderne kan supporteres yderligere i forbindelse med tekniske spørgsmål.

I produktporteføljen fra Sick finder man blandt andet fotoceller, smart-sensorer, nærhedssensorer, temperatur-, niveau-, flow-, trykfølere, afstandssensorer og kodelæsere. Alle sensorer fra Sick er dertil lette at installere og konfigurere til den pågældende anvendelsesmulighed. Og ligeledes er den ned at idriftsætte i produktionen, således den bliver produktiv. Sensorer fra Sick kommunikere med PLC-styring, som gøre sensorerne klar til fremtiden digitale produktion og de udfordringer medfølger når man taler ind i industri 4.0.

Kontaktoplysninger:
SICK A/S
Bregnerødvej 133C
3460 Birkerød

Mail: sick@sick.dk
Tlf.: +45 45 82 64 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER