Scantruck

Beskrivelse:
Scantruck er den største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere i Danmark. For Scantruck er det ikke nok at være de største, men de vil også være de bedste. På nuværende tidspunkt har Scantruck en markedsposition der forpligter og hver dag arbejder de hård på at sikre effektive maskiner af højeste kvalitet til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.

Scantruck kan betegnes som en succeshistorie, der startede i 1996. Her blev Scantruck grundlagt i ydmyge rammer, og derfra er det kun gået fremad for virksomheden. I dag er Scantruck under NCN-gruppen og et søsterselskab til N.C. Nielsen A/S. Søsterselskabet er landets største leverandør af terminaltraktorer, transportmateriel og gaffeltrucks.

Scantruck forhandler de kendte mærker, som Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey, PB Platforms og GMG. Maskinerne importere og serviceres Scantruck også. Scantruck holder til i Skive og har et salgs- og servicecenter placeret i Ringsted. De optimale værkstedsfaciliteter og fagfolk står klar til at rykke ud til kunder der benytter sig af deres fordelagtige serviceaftaler. Ligeledes står de klar til at reparere og vedligeholde næsten alle typer af entreprenørmaskiner og teleskoplæssere. På adressen i Skive har Scantruck det største center med brugte maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget i Danmark. Scantruck udstiller også deres nye maskiner på adressen, således det er muligt at finde den bedste løsning til deres kunders behov.

Kontaktoplysninger:
Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive

Mail: info@scantruck.dk
Tlf.: +45 96 14 71 47

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER