rumas

Beskrivelse:
Hos Rumas er vi håndværkerne, som skaber energi og glæde gennem smukke og behagelige rum, hvor tankerne kan tage form i fred.

Rumas’ designarv har rødder i den nordjyske muld og i den aalborgensiske arbejderkultur. Byen er i dag et af verdens innovationscentre for de moderne kreative erhverv, og det er en historie som Rumas kan identificere sig med. Det gælder i tilgangen til både design og produktion.

Rumas’ møbler har både robusthed, personlighed samt en uovertruffen kvalitet. Derudover også raffinement og sin helt egen elegance og æstetik. Alt sammen skabt på vores lokale møbelsnedkeri. Vores møbler er nyt nordisk design, når det er bedst og den slående enkelhed, kan kun opnås med en minutiøs detaljesans og hårdt arbejde. Kvalitet er for os at selv den mindste detalje er gennemtænkt til perfektion. Hvert enkelt møbel er skabt ud fra en kompromisløse holdning til design.

Arbejdsplads er ikke bare et sted, vi arbejder, men er rammen om vores dag og et af de steder, vi tilbringer flest daglige timer. Derfor ønsker vi at gøre arbejdspladsen til et inspirerende sted, hvor det er rart at være og føler os godt tilpas. Dette er præcis som i hjemmet, hvor lys, farver og valg af møbler indflydelse på, hvordan vi har det. Det samme gør sig gældende på arbejdspladsen.

Kontaktoplysninger:
rumas
Skelagervej 11,
9000 Aalborg
rumas@rumas.dk
tlf: +45 98 18 11 55

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER