Rockwool

Beskrivelse:
Rockwool koncernen er førende producent af stenuldsbaserede produkter. Deres sortiment byder på en bred vifte af kvalitetsprodukter til byggesektoren, heriblandt akustiklofter, faceplader og isolering. Rockwool er en international koncern, med efterspørgsel fra hele verden. Rockwool har produktion på 3 kontinenter, som er Europa, Nordamerika og Asien. Det gøre Rockwool til en verdensomspændende virksomhed, der beskæftiger mere end 11.600 medarbejdere.

Rockwool udnytter stenuldens gode kombination af isoleringsevne, støjreduktion, brandbeskyttende effekt og holdbarhed til at producere isoleringsprodukter der bruges til byggerier verden over. Af kendte bygninger hvor Rockwools produkter har været anvendt kan kan Empire State Building, Eiffel tårnet og det Olympiske stadion i London nævnes.
Mulighederne fra Rockwool er mange, hvor særligt bygningsisolering, facadesystemer og akustiklofter er anvendt i byggebranchen.
Rockwool blev etableret i Hedehusene tilbage i 1937, hvor de i dag har hovedsæde. Dermed er virksomheden mere end 100 år gammel, og dermed lige så lang tid siden man for alvor begyndte at udnytte fordelene ved stenuld. I dag beskæftiger Rockwool 800 ansatte alene i Danmark, mens resten er fordelt over virksomhedens fabrikker over hele verden. Allerede kort til efter Rockwool slog igennem i Danmark, så begyndte de at udvide aktivitet til først Norge og Sverige, efterfulgt af Tyskland og resten af vesteuropa. I dag er de spredt over 37 lande, men produktion i omkring 20 af disse lande.

Kontaktoplysninger:
Rockwool
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene

Mail: info@rockwool.dk
Tlf.: +45 46 56 1616

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER