RMIG

Beskrivelse:
RMIG er repræsenteret i 13 lande med i alt 15 salgsselskaber og/eller produktionsselskaber. Af perforeret metal er RMIG verdens største producent og leverandør. Samtidig har RMIG mere end hundrede års erfaring, inden for de hvor vores produkter anvendes. Det gør RMIG til en kompetent samarbejdspartner. Vi går altid i tæt dialog med kunden, for at finde den rette løsning.

Vi tilbyder mange fordele for vores kunder, hvilket følger med en virksomhed af vores størrelse. Vi har en lokal tilstedeværelse i de forskellige markeder, hvilket er vigtigt og betyder at der altid er er en kontaktperson i nærheden, der er parat til at besvare de spørgsmål som kunderne måtte have.

Fra de mange produktionsenheder kan den enkelte kontaktperson trække på en stor erfaring, som relaterer til både produktionen, men også viden om anvendelse af vores produkter.

RMIG bestræber sig altid på at levere et kvalitetsprodukt samt en fortræffelig service. Det er målet at bevise, at RMIG er det bedste valg, når det kommer sig til perforering.

Det er derudover for RMIG et mål at prioritere kunden først i alle aspekter. Det er et mål som understøttes ved konstant at revidere og opdatere vores forretningsprocedurer. RMIG tilstræber sig at kunne tilbyde produkter samt en service af højeste standard, både hvad angår kvalitet og pålidelighed

Kontaktoplysninger:
Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg

Mail: alux@alux.dk
Tlf.: +45 70 26 21 40

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER