Randers Tegl

Beskrivelse:
Randers Tegl er en teglleverandør, som blev etableret tilbage i 1911 hvor grundlæggeren bag købte og startede sit første teglværk. Siden er det gået fremad for Randers Tegl, hvor flere teglværker og salgsaktiviteter er blevet opkøbt i Tyskland og Skandinavien.

I dag er Randers Tegl-gruppen fortsat et familieforetagende, hvor Pipers seneste generation af familien står i spidsen. Samlet set gør Randers Tegl koncernens aktiviteter dem til en af Nordeuropas førende teglproducenter. Virksomhedens store sortiment og kapacitet, samt deres passion for godt håndværk, gør dem til en foretrukken leverandør i byggebranchen. Derudover har Randers Tegl formået at følge med tiden og udvikle moderne produkter på baggrund af mange generationers erfaringer med tegl. Derudover er Randers Tegl stolte over at have branchens bredeste sortiment af produkter, hvis man sammenligner med teglværker fra Danmark og Tyskland. Den konstante udvikling af produkter tager afsæt i de over 100 års erfaring, som virksomheden stolt bære på og anvender i deres nyeste innovative teglprodukter.

Randers Tegl er som producent også ansvarlig over for miljøet, hvilket de før ved at udvikle teglværker med nye avancerede anlæg, som sikre en grøn og bæredygtigproduktion – for ikke at nævne gode arbejdsforhold for virksomhedens medarbejdere.

I Danmark har Randers Tegl 5 teglværker og deres administrative hovedsæde i Aalborg. Randers Tegl beskæftiger mere end 280 ansatte fordelt over deres teglværker og administrative kontorer.

Kontaktoplysninger:
Randers Tegl A/S
Mineralvej 4
9220 Aalborg

Mail: info@randerstegl.dk
Tlf.: +45 98 12 28 44

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER