Pettinaroli A/S

Beskrivelse:
Hos Pettinaroli A/S ved vi at det er vigtigt for vores kunder at kunne sikre deres kunder gulvvarme- og komfortsystemer, som de bliver glade for. Derfor arbejder vi dagligt på at skabe og levere den bedste kvalitet af kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger til vores kunder i den danske VVS-branche. Det har vi nu i over 40 gjort og det vil vi i fremtiden fortsætte med.

Højkvalitetsprodukter gør det dog ikke alene. Vi bestræber os derfor på konstant at give dig en nemmere arbejdsdag uden bøvl og tidsspilde, som kan være dyrt, men også til stor gene for både dig og dine kunder.

Pettinaroli startede tilbage i 1976 som familievirksomheden Jørgen Pedersen VVS og er siden vokset støt. I 2000 blev Jørgen Pedersen VVS en del af den italienske familiekoncern Fratelli Pettinaroli SpA og skiftede samtidig navn til Pettinaroli A/S. I dag Pettinaroli er blandt verdens førende VVS-leverandører og leverer fra lageret i Middelfart på Fyn til cirka 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa. Messingprodukterne bliver produceret af varmepresset kvalitetsmessing på produktionsfaciliteter i Italien og er af højeste kvalitet. Derudover bliver der i Italien også produceret bl.a. kuglehaner, ventiler og gulvvarmesystemer.

Kontaktoplysninger:
Pettinaroli A/S
Mandal Alle 21,
5500 Middelfart

Mail: info@pettinaroli.dk
Tlf.: +45 6341 0900

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER