Oras

Beskrivelse:
Oras designer produkter som har til formål at forbedre livskvaliteten i private hjem og offentlige steder. Oras har en klar mission om at høre folks liv bedre, hvilket de gør mere deres produkter. Deres produkter er udviklet så de er både miljøvenlige og pålidelige gennem hele deres levetid. Designmæssigt er produkter fra Oras tidløse i deres funktionalitet og form.

Oras blev som virksomhed etablere i 1945 i Finland af grundlæggeren Hr. Erkki Paasikivi. Siden dengang har Oras arbejdet på at designe produkter af høj kvalitet og med brugervenligheden i top. Dertil har de udviklet tekniske løsninger som sikrer at produkterne er vand- og energibesparende. I 1990 præsenterede Oras den første berøringsfrie armaturer på markedet, som anvendes mange steder i dag. Den dag i dag er deres hovedkontor i Finland, og de har 3 fabrikker i henholdsvis Tjekkiet, Polen og Finland.

Oras har en stærk position på markedet for sanitetsartikler i Europa, hvor de er blandt de førende virksomheder. Særligt i Norden er Oras kendt og den foretrukne leverandør for mange virksomheder og private. Fortsat er deres målsætning at gøre det let og bæredygtigt at bruge vand. Det er med til at føre dem til deres vision om at blive markedsleder på avancerede sanitetsartikler. Under Oras group er både virksomheden Oras og Hansa, som begge er stærke og kendte brands. Samlet beskæftiger koncernen mere end 1.400 ansatte i omkring 20 lande.

Kontaktoplysninger:
Oras Armatur A/S
Strevelinsvej 12
7000 Fredericia

Mail: info.denmark@oras.com
Tlf.: +45 75 95 74 33

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER