Oluf Jørgensen A/S

Beskrivelse:
Oluf Jørgensen A/S blev grundlagt i 1946 af Oluf Jørgensen, og er siden dengang vækstede til en landsdækkende organisation inden for rådgivende ingeniørvirksomheder. Oluf Jørgensen A/S har en bred målgruppe som både dækker det offentlige og det private segment. Virksomheden er endvidere involveret i mange byggerier inden for blandt andet industri, boliger, skoler, sygehuse osv.

I alt har Oluf Jørgensen A/S 200 medarbejdere i skrivende stund, der primært tager sig at rådgivning til kunder. Organisationen har mange forskellige interne kompetencer, hvilket i sidste ende vil gavne kunderne. Der vil derfor altid kunne gives relevant og aktuelt rådgivning, i selv e meste komplekse og detaljerede arbejdsopgaver. Oluf Jørgensen A/S er f.eks. på nuværende tidspunkt i sammenspil med landets førende sygehusarkitekter, for at finde de bedste løsninger på fremtidens hospitalsbyggeri.

Oluf Jørgensen A/S vægter altid de naturlige valg, når de sidder i en beslutningsproces sammen med kunden eller en samarbejdspartner, og med virksomhedens store fagdisciplin og erfaring er bliver det naturlige valg ikke et problem. Oluf Jørgensen A/S bestræber sig efter at de bedste komplementære løsninger til deres kunder.

Oluf Jørgensen A/S har gennem tiden bygget 5 afdelinger op som henholdsvis ligger i Horsens, Odense, Roskilde, København og Aarhus.

Kontaktoplysninger:
Oluf Jørgensen A/S
Bygholm Søpark 21A
8700 Horsens

horsens@ojas.dk
Tlf: 75 62 34 99

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER