Ollerup Maskinfabrik

Beskrivelse:
Ollerup Maskinfabrik tilbyder bukning, kantbukning, valsning, svejsning, laserskæring, flammeskæring og robotsvejsning. Maskinfabrikken har mange års erfaring i projektledelse af små såvel som store projekter. Derfor kan Ollerup Maskinfabrik håndtere størstedelen af de udfordringer som kunderne står med fra deres produktion i Slagelse.

Ollerup Maskinfabrik står klar til at rådgive omkring materialevalg, udførelse af tegninger og produktion, hvis du som kunde står med en idé eller et projekt du gerne vil have realiseret. Ollerup Maskinfabrik kan med sikkerhed rådgive dig om en optimal løsning, hvor de har gjort brug af deres store erfaring og viden på området. Maskinfabrikken er en sikker samarbejdspartner for virksomheder med opgaver inden for forarbejdet stål, rustfrit stål og aluminium. Det gælder for både store og små virksomheder.

Ollerup Maskinfabrik har en målsætning om at deres kompetencer, høje service og hurtige levering er med til at deres kunder kommer igen. Virksomheden ser altid frem til at hjælpe med at finde den rette løsning til en given problemformulering. Og eftersom ingen projekter er ens, så er det altid spændende og nytænkende løsninger der skal findes frem. Ollerup Maskinfabrik tilbyder bukning, kantbukning, valsning, svejsning, laserskæring, flammeskæring og robotsvejsning på deres egen fabrik i Slagelse.

Kontaktoplysninger:
Ollerup Maskinfabrik a/s
Holbækvej 79
4200 Slagelse

Mail: henrik@ollerupmaskinfabrik.dk
Tlf.: +45 58 26 60 28

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER