NTI

Beskrivelse:
NTI er efterhånden eksperter i en digitalisering af industriens konstruktions- og designprocesser. Med i alt 145 kompetente medarbejdere, skal NTI nok sørge for at gøre netop dine kolleger og ansatte endnu dygtigere. NTI blev grundlagt allerede tilbage i 1945, og er den dag i dag én af EU’s største udbydere af IT-værktøjer til aktører i byggebranchen der enten bygger, skaber, fremstiller eller designer.

NTI er meget ambitiøs i alle deres stillede opgaver, og stiler altid efter at være en stabil og solid virksomhed. Med sine mange år i branchen og dermed et indgående kendskab, yder NTI altid et professionelt og effektivt arbejde. VIrksomheden beskæftiger sig endvidere med rådgivning, kompetenceudvikling inden for udvalgte IT-værktøjer og softwareløsninger.

Ud fra individuelle analyser tilpasser NTI deres rådgivning så den passer lige til jeres virksomhed. Det store udbud at softwareløsninger med egne udviklede produkter, sørger for at effektivisere din arbejdsdag. Desuden holder NTI din virksomhed konkurrencedygtig ved at sikre at dine kompetencer følger med udviklingen på markedet.

NTI A/S er en del af NTI group der har base i henholdsvis Sverige, Danmark, Norge, Island, Holland og Tyskland. Konceptet er det samme i alle baser, at få kunderne til at levere på den digitale platform der hele tiden er i forandring.

Kontaktoplysninger:
NTI A/S
Jens Ravns vej 11B
7100 Vejle
nti@nti.dk
tlf: 12 25 25 28

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER