Norconsult

Beskrivelse:
Norconsult er en dansk stiftet virksomhed der beskæftiger sig med projektering, byggestyring, tilsyn og rådgivning, til såvel private som offentlige bygherrer. Norconsults erfaring stammer har sin oprindelse fra arbejdsopgaver med små og store projekter i flere verdensdele. Virksomheden har endvidere opkøbt andre selskaber, hvilket styrker deres kernekompetencer på tværs af koncernen.

Med ca. 220 medarbejdere i Danmark og 4.000 på verdensplan, er Norconsult Skandinaviens største tværfaglige rådgiver. Dette giver et stort erfaringsgrundlag på tværs af lovgivninger og kulturer, og vil i sidste ende gavne Norconsult og ikke mindst kunden.

Norconsult ønsker som rådgivningsvirksomhed at yde den mest præcise og professionelle rådgivning i alle projektets faser. Inklusion af kunderne er også nødvendigt for at skabe det bedst mulige resultat.

Som førende i branchen på det Skandinaviske marked, er Norconsult nødt til at agere frontfigur. Derfor udfører Norconsult også altid kvalitetssikkert arbejde, hvor der skabes værdi for kunden og eventuelle samarbejdspartnerer. Endvidere skal rådgivningen gavne vi Norconsult, og virksomheden skal efterfølgende kunne se sig selv i øjnene med stolthed.

Norconsult er 100% medarbejderejet, hvilket altid sikrer kunden den mest involverende indstilling til opgaven. Lange relationer og veludførte opgaver giver altså medarbejderne og kunderne samme gevinst. Hos Norconsult er miljøet troværdigt, konkurrencedygtigt og kompetent.

Kontaktoplysninger:
Norconsult A/S
Herlev Bygade 14
2730 Herlev

norconsultdk@norconsult.com
tlf: 44 88 20 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER