Nohrcon

Beskrivelse:
Nohrcon er en dansk virksomhed med speciale i udvikling og afholdelse af kurser, konferencer og studieture. Nohrcon blev etableret i 2002, og er stadig en privatejet og uafhængig virksomhed. Hvert år afholder Nohrcon mange hundrede arrangementer i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Disse har til formål at hjælpe virksomheder og fagfolk med at være opdateret med den nyeste viden og de bedste værktøjer til brug i arbejdslivet.

Nohrcon har over 15 års erfaring med at udvikle og afholde specialiserede og professionelle arrangementer. Disse arrangementer er særligt indenfor to områder, som omfatter udbud og byggeri. Derfor er Nohrcon blandt de førende aktører inden for kurser om udbudsret, entrepriseret og fremtiden byggeri. Selvom Nohrcon har deres base i København, afholder det dem ikke fra at afholde arrangementer i både Tyskland, Sverige, Norge og Frankrig. Herudover uddeler Nohrcon årligt priser for Årets skolebyggeri, Årets sundhedsbyggeri, Årets kontorbyggeri og Årets idrætsbyggeri.

Mange af de kurser, konferencer og studietur som Nohrcon afholder i Danmark omhandler nogle af følgende emner:
Byggeri
Udbud
Infrastruktur og anlæg
Skolebyggeri
Sundhedsbyggeri
Personlig udvikling

Som forretning bestræber Nohrcon sig efter at rekruttere de dygtigste danske og internationale eksperter, når de skal formidle viden på deres kurser og konferencer. Derfor har Nohrcon samarbejder med mange kompetente undervidere og oplægsholder, som på simpleste vis kan formidle selv de mest komplekse emner. Selv evaluere Nohrcon deres undervisere med karaktere, således deres deltagende sikres den højeste kvalitet ved deres deltagelse til deres kurser og konferencer.

Kontaktoplysninger:
Nohrcon ApS
Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg

Mail: info@nohrcon.com
Tlf.: +45 70 20 11 46

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER