MUNCHOLM A/S

Beskrivelse:
MUNCHOLM A/S er et anerkendt firma, som har eksisteret i mere end 40 år, og repræsenterer en række udenlandske producenter indenfor ståltrapezplader, lakerede aluminiumsplader, maskiner, falsede produkter. Derudover råder Muncholm A/S også over en vis egenproduktion.

Muchhol tilbyder produkter til en række aktører i byggebranchen. Det er bl.a. til entreprenører, tømrere og tagdækkere hvor Muncholm leverer tyndplader i form af selvbærende trapezplader og aluminiumsfacader og bukkede profiler.

For blikkenslagere fungerer Muncholm som en moderne grossist og råder over et komplet program af falsede produkter til tage og facader i aluminium, zink og kobber og markedets mest stabile profilerings- og bukkemaskiner, håndværktøj og tilbehør.

For metalindustrien forhandler Muncholm CNC-styrede bukkemaskiner, sakse og mere fra Schröder Group (Schröder og Fasti).

Hos MUNCHOLM er vi bevidste om, at ressourcerne i verdenen er knappe og at alle vores forretningsaktiviteter har betydning for vores omgivelser i større eller mindre grad. Derfor arbejder Muncholm ud fra en række værdier der skal give mindst mulig belastning af miljø, mennesker og samfund.
MUNCHOLM A/S engagerer sig desuden på eget initiativ i samfundsansvarlige aktiviteter, som tager hensyn til miljø, forretningsetik, menneskerettigheder.
MUNCHOLM A/S ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner for kunder, da vi kan sikre kunden en gennemsigtighed og tryghed i de produkter, de erhverver sig gennem vores samfundsansvarlige aktiviteter og dokumentation.

Kontaktoplysninger:
MUNCHOLM A/S
Tolsagervej 4
8370 Hadsten

Mail:
Tlf.: +45 8621 5055

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER