Mira byggeprodukter

Beskrivelse:
Mira byggeprodukter er blandt de førende producenter af fugemasse,fliseklæb, vægspartel, puds, støbemasse, gulvafretning, vandtætning og klinkepleje i Skandinavien. Mira byggeprodukter er en produktionsvirksomhed, som er ejet under den koncernen, Fenrisulven Holding Group. Udover Mira byggeprodukter ejer koncernen flere virksomheder indenfor byggevare i udlandet.

Mira byggeprodukter er etableret i 1959, hvor det hele startede med farvet facadepuds. Men i takt med ændrede efterspørgsel på grund af ny byggemetoder i byggeriet, så udviklede virksomhedens nye produkter til fugning, flisemontering, støbning og spartling. Og i dag er kerneaktiviteten hos Mira byggeprodukter deres produktion af fliseklæb og flisefuge, og dertil udvikling af disse produkter. Virksomheden forsøger hele tiden at gøre det nemmere og mere sikkert at anvende deres produkter, således de fortsat vil være det foretrukne valg i fremtiden. Derfor lægger Mira byggeprodukter også meget vægt på dokumentation og rådgivning i projektering, udførelse og vedligeholde i forbindelse med deres produkter, således de anvendes korrekt.

Fra at Mira byggeprodukter tidligere kun solgte til det danske marked, har de udviklet virksomheden til et internationalt foretagende. Det betyder også at deres andel til eksport udgør mere en 85% i dag, hvor Nordeuropa som marked dog fortsat er deres vigtigste. Mira byggeprodukter har i takt med deres udvikling og den store efterspørgsel fabrikker, salgsselskaber og samarbejdspartnere i flere lande. Heriblandt de nordiske lande, England, Polen, Estland, Letland, Litauen og Ukraine.

Kontaktoplysninger:
mira byggeprodukter A/S
Egegårdsvej 2
4621 Gadstrup

Mail: info@mira.eu.com
Tlf.: +45 46 19 19 46

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER