Maskiner A/S

Beskrivelse:
Maskiner er forhandler af entreprenørmaskiner, samt udstyr til disse maskiner. Maskiner hed tidligere Maskinhuset A/S, og forhandler Yanmar entreprenørmaskiner med det tilhørende tilbehør. I dag har Maskiner hovedsæde i Horsen, samt en afdeling i Slagelse.

Maskiner beskæftiger på deres områder omkring 30 medarbejdere. Her er der stillinger indenfor både værksted, reservedele, salg og administration. I et salgsperspektiv er det Yanmar, som er flagskibet hos Maskiner. Heraf bærer minigravemaskiner og gummihjulslæssere størstedelen af salget, hvortil de oplever en vækst indenfor hjulgravere.

I Danmark er Maskiner eneforhandler af entreprenørmaskiner fra Yanmar, hvor de også er landsdækkende med service og reservedele. Bag Maskiner er Maskinhuset A/S og Stemas, som har samlet deres aktiviteter med Yanmar i et samlet selskab. De to selskaber har hver 30 års erfaring med reparationer, salg og servicering af maskinerne, hvilket betyder at den nu samlede viden spænder bredt.

Salget hos Maskiner består hovedsageligt af at sælge entreprenørmaskiner til industrien, bygge- og anlægsbranchen, det offentlige og private. Derudover har Maskiner også, som nogle af de få, maskiner til landbruget. Disse har særligt gode evner når man snakker løftehøjder, løftekapacitet og størrelsen. Maskiner lægger stor værdi i at skabe et tillidsfuldt samarbejde med kunderne, som vare i mange år. Kun den bedste løsning er god nok til deres kunder, som på en bekvemt måde skal kunne få deres udstyr, maskiner og trailere.

Kontaktoplysninger:
Maskiner A/S
Silkeborgvej 138, Lund
8700 Horsens

Mail: info@maskiner-as.dk
Tlf.: +45 75 61 83 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER