Lithomex

Beskrivelse:
Lithomex er producent af kvalitetsfuger, som fremstilles i styrker der dækker forskellige typer af behov. Produkterne fra Lithomex kan anvendes til alt fra terrasser og gangarealer til overkørsler og motorveje.

Lithomex fremstiller asfalter, stenplejemidler og forskellige typer byggemateriale. Foruden virksomhedens salg i Danmark eksporterer de til en række andre europæiske lande. Lithomex forsøger løbende at udvide virksomhedens sortiment af produkter og arbejdsområder, som sker som løbende udvikling i tæt dialog med markedet. Lithomex har beskæftiget sig med forskellige belægningstyper i over 40 år, heriblandt brolægning og fuger. Virksomheden hjælper og rådgiver også entreprenører, kommuner, brolæggere og private i forbindelse med brolægning. Her er de en oplagt sparringspartner når det kommer til nyanlæg eller renovering af forskellige brolægningstyper.

Lithomex er altid klar til at besøge en arbejdsplads for at præsentere deres produkter, samt illustrerer deres egenskaber. De rådgiver altid om den optimale løsning, hvor deres brede sortiment har hjulpet kunder med forskellige problemstillinger i deres projekter. Et af produkterne fra Lithomex er blandt andet deres Lithomex Easy, som er en fugesand med gode egenskaber. Det er eksempelvis anvendeligt til at fuge nyanlagte terrasser, hvor den færdigblandede polymerbundet sand hærder ved kontakt med vand og luft. Den elastiske fuge der dannes er med til at beskytte mod ukrudt og er dertil et miljørigtigt valg. Fordelen ved Lithomex Easy er også at den er vandgennemtrængelig, som er smart når det er regnvejr eller når belægningen vaskes.

Kontaktoplysninger:
Lithomex A/S
Lervejdal 14D
8740 Brædstrup

Mail: info@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER