LED-TEK

Beskrivelse:
LED-TEK er specialist i LED-belysningsløsninger til en række brancher. LED-TEK har en klar ambition om at styrke deres position som totalleverandør af bæredygtige LED-belysningsløsninger, samt LED-produkter. LED-TEK blev grundlagt tilbage i 2009, hvor formålet primært var at fremme brugen af LED til belysning.

I dag har LED-TEK et bredt kundesegment, som bortset fra elinstallatører tæller kommuner, institutioner, boligforeninger og virksomheder. Selv går LED-TEK lang for at sikre at deres projekter følges helt til dørs, men blandt andet nødvendig teknisk rådgivning og montering. LED-TEK tilbyder en lang række LED-produkter, som har mange forskellige anvendelsesområder. Heriblandt er der LED-Paneler, indbygningsspot, skinnespot, lysrør, industriarmaturer og LED-strip.
Hos LED-TEK er det vigtigt at belysningen giver virksomheden den ønskede værdi, og opfylder netop deres behov. Dette sikres gennem tæt samarbejde med kunden, som har mulighed for at stille alle de spørgsmål og krav de ønsker. LED-TEK har også en medarbejderstab med stor knowhow indenfor projektdesign og projektering, som gør samarbejderne gnidningsfrie og gennemskuelige.

LED-TEK udvælger selv deres leverandører ud fra stabilitet, kvalitet og pris. Og med deres fokus på købmandskab, så går virksomheden omkostningsbevidst og resultatorienteret til værks. LED-TEK har en vision om at fastholde deres stærke position og blive den foretrukne totalleverandør af bæredygtige LED-belysningsprodukter til institutioner, private og virksomheder.

Kontaktoplysninger:
LED-TEK A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning

Mail: led-tek@led-tek.dk
Tlf.: +45 73 84 11 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER