Lafuco

Beskrivelse:
Lafuco er en professionel leverandør af glasløsninger til indvendig brug i kontorlokaler og offentlige bygninger. Lafuco blev etableret tilbage i 1997, hvor de siden har været samarbejdspartner for bygherrer, entreprenører og arkitekter. Projekterne har været med henblik på montage af eksklusive og specialdesignede skillevægge i glas. Montering af disse glasskillevægge kan se i forbindelse med opførelse af nybyggeri, samt renovering af eksisterende.

Hos Lafuco er der uendelige mange kombinationer og typer af glasvægge med både særlig funktion og design. Som kunde vil du opleve produkter der opfylder dine krav, og have garanti for at alle sammen er testet efter gældende EU-standarder. Udover glasvægge er der tilhørende døre hos Lafuco, som dertil skaber mange kombinationsmuligheder. Du har dermed mulighed for at skabe dine helt egne og unikke kontorlokaler med deres produkter.

Lafuco værdsætter når de får muligheden for at tænke ud af boksen og skabe glasløsninger til kunders udfordrende projekter. Stolt er Lafuco leverandør af glasløsninger til eksempelvis København Zoo, Københavns Lufthavn, Experimentarium og Søfartsmuseet, som alle vidner om deres professionalisme og resultater. Lafuco hører gerne om kundens idéer før de selv bruger deres viden og erfaring til at udtænke løsninger. Et tæt samarbejde med kunden er nemlig vigtigt for at Lafuco kan fortsætte deres position i blandt toppen af leverandører med glasløsninger i Danmark.

Kontaktoplysninger:
Lafuco A/S
Baldershøj 26B, 1. sal
2635 Ishøj

Mail: mail@lafuco.dk
Tlf.: +45 43 53 40 40

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER