KSM Maskinservice

Beskrivelse:
KSM Maskinservice er importør og forhandler af nedbrydningsudstyr, entreprenørmaskiner og materiel til anlægsarbejde. KSM Maskinservice har materiel til både skov og landbrug, hvor de blandt andet forhandler skovvogne.

Foruden salg af maskiner har KSM Maskinservice også værksted,service og reparation. De tilbyder også renovering af både små og store maskiner, ligesom de laver eftersyn på alle typer maskiner. Alt kan KSM Maskinservice klare fra eget værksted, som er placeret i Ullerslev. Særligt reparation af hydraulik er noget som virksomheden har erfaring med.
Som kunde hos KSM Maskinservice har du mulighed for at få et sikkerhedseftersyn og et årseftersyn af dine maskiner, hvor du som kunde vil opleve kompetent service. KSM Maskinservice er forhandler af blandt andet maskiner fra Hidromek, OSA, Modularis og Vreten. Og på særligt maskiner fra Hidromek og Bomford Turner er KSM Maskinservice også eneforhandler.

KSM Maskinservice udfører deres reparationer og service på maskiner med både uoriginale og uoriginale reservedele. Reperationer kan være af maskinens hydrauliksystem og slanger, hvortil KSM Maskinservice fremstiller deres egne slanger på hydraulikværksted. På bæltemaskiner kan KSM Maskinservice også foretage renovering af blandt andet køremotor og undervogn, samt service og olieskift. KSM Maskinservice har kunden og deres maskiner i fokus, så kunden kan udføre deres opgaver på bedst mulig vis.

Kontaktoplysninger:
KSM Maskinservice ApS
Skovgyden 1
5540 Ullerslev

Mail: henrik@ksm-gruppen.com
Tlf.: +45 51 66 60 70

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER