Krone Vinduer

Beskrivelse:
Krone Vinduer er en dansk virksomhed, som med mere end 60 års erfaring fremstiller kvalitetsvinduer. Krone Vinduer beskæftiger omkring 150 medarbejdere, og tilbyder vinduer såvel som døre til private og erhverv. Krone Vinduer levere til alt fra private boligejere til større byggeprojekter i både Danmark udlandet.

Den oplevelse som Krone Vinduer gerne vil fastholde er fra dengang hvor snedkeren besøgten kunderne og inddragede med i løsningen. Det er noget som Krone Vinduer lægger stor vægt på og noget som de fastholder. Krone Vinduer tror nemlig på fleksible og skræddersyede løsninger, hvilket dermed også betyder at de har et dygtigt team af ingeniører og rådgivere bag deres løsninger. Værkstedet hos Krone Vinduer er også et højteknologisk produktionsapparat, hvor vinduerne er state-of-the-art. Her er der tale om brug af lavenergiglas og muligheden for vedligeholdelsesfrie rammer.

Krone Vinduer står inde for at deres løsninger er gennemtestede, således produktets kvaltitet er i top. Dertil er det med vinduer fra Krone Vinduer muligt at kombinere funktioner som brandsikkerhed, lavenergi og støjreduktion med elegant design. Krone Vinduer har fleksibilitet som en standard, hvilket betyder at de har løsningen til dit projekt uanset krav til produktet. Krone Vinduer vil også gerne være med tidligt i projektet, således de kan hjælpe med at gøre kundens vision til virkelighed.

Kontaktoplysninger:
KRONE VINDUER A/S
Aalborgvej 570, Harken
9760 Vrå

Mail: info@krone.as
Tlf.: +45 96 24 28 60