KlarPris

Beskrivelse:
KlarPris samler en virksomheds leverandører ét sted, således man ikke skal ind på forskellige hjemmesider når man skal handle materialer. KlarPris er en virksomhed bestående af udviklere, brancheeksperter og administrative personer, som sammen rummer på 40 års brancheerfaring. Medarbejderne i KlarPris har forskellige baggrunde, men et fælles mål. Målet er at gøre det nemt at handle for virksomheder i byggebranchen.

KlarPris fortæller prisen på den pågældende vare på tværs af flere leverandører, således det er muligt for virksomheden at vælge den billigste. Dermed er der udover tid også penge at spare, hvis man som virksomheds bentyter KlarPris. KlarPris er langt mere effektivt end de manuelle beregninger af tilbud på materialer.
KlarPris har samarbejder med flere virksomheder, heriblandt Lemvigh-Müller. I dette samarbejde kom alle Lemvigh-Müllers vare, tilbud og kampagner ind på markedspladsen hos KlarPris. Og på grund af den stigende digitalisering i branchen har grossisten Lemvigh-Müller også valgt at alle deres kunder skal kunne købe deres vare direkte gennem KlarPris.

Fordelene ved at benytte KlarPris er at du som virksomhed kan finde alle leverandørernes vare samlet på et sted, og at dine nettopriser er udregnet. Du har deruover også mulighed for at få tjekket alle dine fakturaer i KlarPris’ fakturakontrol. Dertil er der et avancesystem, som lægger avancen på markedspriserne og ikke kostpriserne. Det giver dig som virksomhed muligheden for at tjene flere penge.

Kontaktoplysninger:
KlarPris
Langebrogade 6
1411 København

Mail: info@klarpris.dk
Tlf.: +45 69 15 50 70

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER