Jumbo Stillads

Beskrivelse:
Jumbo Stillads er blandt de største fabrikanter af stilladser og stiger i Danmark, samt en vigtig virksomhed på det europæiske marked. Jumbo Stillads udvikler, producere og forhandler deres egne stilladser, stiger og andre tilknyttede produkter i materialerne aluminium, stål og træ.

Hovedproduktet hos Jumbo Stillads er det fleksible stillads-system i aluminium, som er en del af Jumbo Stillads rulle-, facade- og foldestilladser. Det fælles kendetegn for produkterne hos Jumbo Stillads er styrke og intelligens, som virksomhedens logo med den røde elefant er et symbol på. Det kendetegn understøttes af de 10 års garanti man får som kunde til alu-stilladser hos Jumbo Stillads.

Jumbo Stillads producere deres stilladser på deres fabrik i Koldering, hvor deres administration og lager også er placeret. Samlet set har Jumbo Stillads et areal på 27.000 kvadratmeter i Kolding. Fabrikken i kolding har ved hjælp af dens volumen og automatiserede processer kunne skære ned på driftsudgifterne, produktionstiden og skabt en fleksibel produktion for Jumbo Stillads. I produktionen anvendes blandt andet robotter.

Udover Danmark er Jumbo Stillads repræsenteret i 25 lande gennem et forhandlernetværk og samarbejdspartnere. Alle samarbejdspartnere har ekspertise og viden om de løsninger som Jumbo Stillads tilbyder, således kunderne får de produkter der passer til deres kunder.
arbejdsplads, mens operatøren placerer et nyt emne på en anden arbejdsplads
Jumbo Stillads startede som et udlejningsfirma i København i 1968, hvorefter det i 1983 blev omlagt til den struktur virksomheden har i dag.

Kontaktoplysninger:
JUMBO Stillads A/S
Stålvej 7 – 23
6000 Kolding

Mail: info@jumbo.as
Tlf.: +45 75 50 50 75