Beskrivelse:
Når du handler hos Jasa Company, handler du hos en stærk og stabil virksomhed, der er en fast forankret del af den danske og nordiske byggeindustri. Du finder produkterne på hylderne i det lokale byggemarked, din håndværker bruger dem allerede, og ofte er de allerede monteret på døre og vinduer, når de kommer fra producenten.

Forvent en leverandør, der stiller krav. Til os selv, til vores produkter og til vores kunder. Vi sætter en ære i, at Jasa-produkter skiller sig positivt ud – både hvad angår kvalitet og pris – og vi tør have en holdning til de varer, vi udvikler og producerer. Uanset hvilken Jasa-medarbejder du løber ind i, møder du en dedikeret professionel, der byder ind, hjælper og deler ud af sin viden og erfaringer. Også selv om spørgsmålet ikke handler om vores produkter.

Det er en vigtig del af vores kultur, at vi respekterer alle i værdikæden. Og så er det lige meget, om du er indkøbschef i en dominerende byggemarkedskæde, tømrer, medarbejder hos låsesmeden eller slutbruger i en forstadsvilla. Vi tager hensyn, og vi behandler andre med respekt og ærlighed.

Alle Jasas produkter er pakket med alt nødvendigt tilbehør, instruktioner og montagevejledninger for at lette monteringen. Via vores lager i Danmark sikrer vi dig en hurtig og effektiv levering fra dag til dag.

Lige fra starten i 2006 har vores mål udelukkende været, at leverer funktionelle og brugervenlige produkter, der passer til dit behov. Leveret i en enkel og tidssvarende emballage.

Kravene til byggebranchens produkter flytter sig konstant, og vi forsøger hele tiden at være et skridt foran med nye tiltag og at udvikle nye produkter, der lever op til branchens standarder – eller overgår dem. Vi skal være stolte af det, vi leverer, fordi det overgår vores kunders forventninger og er med til at gøre os til den foretrukne samarbejdspartner i branchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag. Vi er glade for at hjælpe vores kunder, og vi sætter pris på at få spørgsmål. Det er der flere grunde til: For det første fordi det giver os muligheden for at yde en god service, og for det andet, fordi vi selv bliver klogere af det. Det er ikke mindst på grund af dine spørgsmål og dine ønsker, vi tænker nyt og kan produktudvikle, så vi bliver ved med at være foran konkurrenterne. Både hvad angår pris, innovation og kvalitet.

Du finder Jasa Company i Lystrup i udkanten af Aarhus med få hundrede meter til motorvejen. Her ligger vores showroom, hvor du har mulighed for at se det store sortiment nærmere an. Vi bor i moderne lokaler og sætter en ære i, at her skal være rent, venligt og imødekommende. Du er velkommen til at kigge forbi, hvis du er nysgerrig eller bare vil se alt det, vi tilbyder til grossister, byggebranchen og forretninger over hele Norden.

Kontaktoplysninger:

Jasa Company A/S

Marøgelhøj 17

8520 Lystrup

Mail: salg@jasaco.dk

Tlf.: +45 46 94 90 08

Vores åbningstider:

Mandag – Torsdag: Kl. 8:00 – 16:30

Fredag: Kl. 8:00 – 14:00

Lørdag – Søndag: Lukket

SENESTE ARTIKLER