Isover

Beskrivelse:
Isover er producent af mineraluld til isolering i alle typer af konstruktioner. Isover blev grundlagt tilbage i 1935, hvor man endnu ikke vidste hvor betydningsfuldt isoleringsmaterialer ville blive for samfundet. Og siden dengang har produktionskapaciteten hos Isover også udviklet sig enormt. I 1995 100-doblede Isover deres daglige produktion, som i dag også er en af de mest miljøforsvarlige producenter i mineraluld i verden.

Isoleringsmaterialer fra Isover fremstilles i mange dimensioner, som passer til de enkelte konstruktioner. Dette gør Isover for at deres kunder skal undgå unødvendigt skærearbejde og spild ved anvendelse af produkterne. I følge Isover skal tilskæringer af materialet ske således at isoleringen støder plan mod den konstruktion der isoleres. Dette er vigtigt for at isoleringen slutter tæt, og at der dermed opnås tætte samlinger for den fulde effekt af Isovers produkter.

Isover blev i 1988 medlem af Saint-Gobain gruppen, som de dengang også hører under. Siden dengang har Isover også ændret produktets navn fra Glasuld til Isover.
Ifølge Saint-Gobain koncernen, som som Isover hører under, så mener de at de grundlæggende værdier er professionelt engagement, respekt for andre, integritet, loyalitet og solidaritet.
Det er adfærdsprincipper, som gælder for alle og som Isover efterlever såvel som de andre forretningsenheder i Saint-Gobain. I Isover bidrager principperne til opnåelse af deres bæredygtige udvikling og ansvarlige vækst, som understøtter koncernens langsigtede strategi.

Kontaktoplysninger:
ISOVER // Saint-Gobain Denmark A/S
Østermarksvej 4
6580 Vamdrup

Mail: isover@isover.dk
Tlf.: +45 72 17 17 17