HydraSpecma

Beskrivelse:
HydraSpecma er førende leverandør af hydrauliske løsninger til virksomheder i Norden. HydraSpecma levere specialtilpassede hydrauliske løsninger, som særligt anvendes i vindmølleindustrien. De behov som HydraSpecma løser er systemoptimering, simulering af systemer, produktion af hydraulikslanger eller lagerføring af hydrauliske komponenter.
HydraSpecma har foretaget et navneskifte fra Hydra-Grene, som efterfølgende at betydet små ændringer på forskellige områder. Dog er kerneområdet hos HydraSpecma fortsat det samme.

HydraSpecma er en global virksomhed, som beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere. Derudover lagerfører HydraSpecma mere end 40.000 hydraulikkomponenter, heriblandt fittings og slanger til ventiler, samt pumper og motorer. HydraSpecma er kendt for deres høje serviceniveau og store forsyningssikkerhed. Derudover har kunden krav på at netop den løsning som bliver udviklet til dem er deres opgave med tilhørende rådgivning.
HydraSpecma har derudover en webshop med over 25.000 produkter, som kan bestilles efter behov som på en almindelig webshop. Selv markedsfører HydraSpecma kun kvalitetskomponenter og -løsninger, som kommer fra førende producenter. Det er med til at sikre at HydraSpecmas kunder får de bedste hydrauliske løsninger til netop deres behov.

En har de leverandører som HydraSpecma har er Danfoss Power Solutions. Danfoss Power Solutions er førende leverandør af hydrauliske komponenter til blandt andet entreprenørmaskiner, og er pionerer indenfor Orbital-motorer, Orbitroler og Styreenheder. Det er en de leverandører som HydraSpecma er stolte over at have og kunne tilbyde deres kunder.

Kontaktoplysninger:
HydraSpecma
Bækgaardsvej 36
6900 Skjern

Mail: hsdk@hydraspecma.com
Tlf.: +45 97 35 05 99

SENESTE ARTIKLER