H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Beskrivelse:
H.P. Entreprenørmaskiner A/S er importør af entreprenørmaskiner og entreprenørmateriel fra toneangivende producenter verden over.

I 1982 blev H.P. Entreprenørmaskiner A/S grundlagt af Hans Peter Pedersen. Han blev blandt kunder og kolleger kendt som “HP”. HP´s baggrund maskinarbejder skabte interessen for entreprenørmaskiner og materiel.

H.P. Entreprenørmaskiner A/S varetager salg og markedsføring af alle typer og størrelser af minigravemaskiner, gravemaskiner, gummihjulslæssere, minilæsser, mobile gravemaskiner, dumpere og derudover en række specialmaskiner. Dette er fra en af verdens førende og mest anerkendte producenter, Hitachi Construction Machinery.

Derudover findes der i vores sortiment produkter fra Sandvik Mining & Rock Technology og dumpere fra Bell Equipment.

H.P. Entreprenørmaskiner er kendt for HP’s såvel som medarbejdernes evne til at tale og forstå med kunderne og deres behov. Kunderne findes både i Danmark, Grønland og Færøerne.
Hans Peter Pedersen, som ikke vil kaldes direktør, men blot HP, har en uformel og åben stil . Hele organisationen hos H.P. Entreprenørmaskiner bestræber sig på at være en ærlig og troværdig samarbejdspartner for vores kunder.

Vi bestræber os på at give kunderne den bedst mulige service og vejledning og tilbyder derfor en serviceaftale der bl.a. sikrer at din Hitachi kører med den bedst tænkelige økonomi og du har det fulde overblik.

Kontaktoplysninger:
H.P. Entreprenørmaskiner A/S
Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov

Tfl. 56 87 10 10
info@hpe-as.dk

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER