HME A/S

Beskrivelse:
I 1975 blev HME grundlagt af Knud Kristensen, som væremde en enkeltmands murervirksomhed og siden er udviklingen gået stærkt. I dag er HME således aktive indenfor adskillelige bygge og anlægsopgaver og har omkring 75 mand ansat.

​Både leder- og ejerstrukturen har ændret sig gennem årene og således ejes HME i dag af 5 ledende medarbejdere, der hos HME alle har mange års erfaring.

HME arbejder i dag som den professionelle partner og leverandør af fag-, hoved- og totalentrepriser.

Det har altid været virksomhedens mål at leverer kvalitet til tiden og det er nu blevet et synonym med HME. HME har i alle byggeprocesser altid fokus på et stærkt og godt samarbejde med alle involverede parter og går op i professionel styring af tid, kvalitet og økonomi.

HME har dermed udviklet sig fra at være en lokal- og regionalt opererende virksomhed til i dag at arbejde med landsdækkende opgaver, indenfor byggeri og anlægsopgaver.

HME arbejder desuden ud fra en række værdier som bl.a er at samarbejder med vore kunder, ved at give faglige kompetent råd og vejledning. Dette skal sikre det bedste resultat for kunden.

Derudover stræber HME efter at holde aftaler i forhold til kunder, leverandører, myndigheder m.fl. Ligeledes er synlig faglig kompetent ledelse både hos personalet, samt hos kunden et fokusområde.

Kontaktoplysninger:
Hornum Murer- og Entreprenørforretning Knud Kristensen A/S
Evaholmvej 24, Hornum
9600 Aars

info@hme.dk
+45 ​98 66 11 00​

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER