HB Trapper

Beskrivelse:
HB Trapper og Stål A/S, der producerer trapper, altaner, gelændere og stålkonstruktioner, er er en af Danmarks førende producenter.
Men en produktion samt salgskontorer i Herning og Skærbæk, har HB Trapper oparbejdet en solid hjemmemarkedsposition og dækker samtidig hele landet. HB Trapper har lagt sig forrest i feltet af konkurrerende trappe- og altanvirksomheder, og opererer i dag som entreprenør og underleverandør med høj egenproduktion.

BH Trapper har desuden egen konstruktionsafdeling og tegnestue, hvor de konstruerer produktionstegninger de nyeste teknologier på markedet og de er samtidig behjælpelige med de statiske beregninger, som skal bruges for at få myndighedernes godkendelse af dit nybyggeri eller din renovering.

Vi ønsker som trappefirma at skabe tryghed i din beslutning. Vi er prisbevidste, men fremstiller også til den kræsne køber i alle materialer fra fra træ til glas. Derudover HB Trapper kendt for den høje kvalitet og den gode service og sidst, men ikke mindst priser, som gør det nemt for alle.

HB Trapper kan opfylde ethvert ønske og behov og tilbyder forskellige typer trapper. HB Trapper producerer derfor både indendørs- og udendørs trapper herunder bl.a. ståltrapper, trætrapper og glastrapper af enhver slags.

Derudover tilbyder HB Trapper også forskellige typer af altaner, gelændere og stålkonstruktioner. En altan er nemlig en god investering, da den giver nogle ekstra kvadratmeter til din bolig og dermed er en altan med til at forøge boligens værdi. Dette er uanset om du bor i en ejerbolig eller andelsbolig.

Kontaktoplysninger:
HB Trapper & Stål A/S
Enggårdvej 15
7400 Herning

Mail: hb@hbtrapper.dk
Tlf.: +45 39 66 15 55

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER