Hamiconsult

Beskrivelse:
Hamiconsult er et rådgivende ingeniørfirma med kompetencer og viden indenfor bærende konstruktioner. Hamiconsult arbejder med at optimere processen af byggerier på vegne af deres kunder. Med det menes eksempelvis en forenkling af byggeriets bærende konstruktioner, som man ender ud med et mere fordelagtigt projekt rent økonomisk. For ikke at tale om et mere brugbart byggeri, når projektet er opført.

Grundlæggende levere Hamiconsult rådgivning til parter i byggeriet. Det gøres ved at den tilgængelige viden udnyttes optimalt når der tages højde for kriterier som kvalitet, kreativitet og økonomi. Hertil spiller både etik, miljø og bæredygtighed ind i den fremtidssikrede løsning som Hamiconsult rådgiver om. Hamiconsult mener at det selv er de små detaljer som gør forskellen, og med deres stærke team har de netop de detaljer for øje. Fordi som rådgiver skal man udover sine innovative og optimerende synspunkter også finde de kritiske frem. Og selv hvis det er komplekse opgaver som Hamiconsult skal løse, så tager de gerne imod dem, fordi de ved at de også har kompetencerne til disse opgaver hos dem.

Medarbejderne hos Hamiconsult gør den store forskel og er det vigtigste i virksomheden. Her er alle medarbejdere fagligt dygtige, innovative, nærværende og tilgængelige til gavn for både kunder og samarbejdspartnere. I blandt medarbejderstaben hos Hamiconsult er der bygningskonstruktører, konstruktionsingeniører og en anerkendt statiker.

Kontaktoplysninger:
hamiconsult a/s
Engholm Søvej 75
7400 Herning

Mail: adm@hamiconsult.dk
Tlf.: +45 97 21 55 44

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER