Halton

Beskrivelse:
Halton tilbyder indeklimaløsninger, hvor deres primære kundesegmenter findes i storkøkkener, marine, byggeri og sundhed. Halton har en lang række af produktivitetsøgende produkter, systemer, og services indenfor energieffektive miljøer.

Globalt set er Halton teknologiførende på deres indeklimaløsninger til krævende områder. De både rådgiver og hjælper deres kunder med at finde de mest optimale løsninger til deres behov. Halton har et produktprogram med løsninger til blandt andet køkkenventilation, luftrensning, brandsikkerhed og køkkenventilation. Halton har altid kunden i fokus og finder i samarbejde med kunden den løsning der passer til netop den situation de står i.

Et af produkterne fra Halton er PolluStop udsugnings aggregaterne, som filtrerer forureningen fra kommercielle køkkener. De er bygget op omkring en avanceret behandlingsproces af luften, som sørger for at den renses. Det første af to grundsten i dette produkt er et elektrostatiske filter (ESP) med automatisk vaskesystem og et teknologien Haltons Capture Ray ™ teknologi, som neutraliserer fedtpartikler. Resultatet med begge grundsten gør deres PolluStop luftrensningsproces for eneståenden og man vil herefter kunne tale om emissionsfrie køkkener. Halton er altid lang fremme med teknologien i deres produkter og derfor også en foretrukken leverandør af indeklimaløsninger.

Kontaktoplysninger:
Halton
Husby Allé 17, 1. sal
2630 Taastrup

Mail: salg.dk@halton.com
Tlf.: +45 86 922 855

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER