Grohe

Beskrivelse:
Grohe er den førende udbyder af sanitære løsninger i hele verden. Grohe er kendt som et globalt brand, der går til markedet med nye innovative produkter, som alle afspejler virksomhedens værdier.
Grohe har klare brandværdier, som blandt andet omfatter teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Og for at Grohe kan efterleve deres værdier er de forpligtet til at skabe produkter der levere fantastiske oplevelser hos deres kunder.

Grohe har faciliteter placeret i Tyskland, hvor alle fabrikker gør brug af høj præcisionsteknik i produktionen, som dermed sikrer en konsekvent høj standard for virksomhedens produkter. Dette har Grohe gennem de seneste 10 år bevist med over 240 design- og innovationspriser. Grohe modtog ovenikøbet CSR-prisen i 2017 fra Tysklands regering, som uddeles til den mest bæredygtige virksomhed med mere end 1000 medarbejdere. Udover de tre fabrikker som Grohe Group har placeret i Tyskland har de deres resterende faciliteter i andre markeder, som eksempelvis Portugal, Thailand og Sydafrika.

Tilbage i 2014 blev Grohe en del af LIXIL Group Corporation, som er et børsnoteret selskab i Tokyo. De er global markedsleder indenfor sanitetsprodukter, og ligeledes Japans førende leverandør af byggematerialer. Totalt set er har koncernen 6.000 medarbejdere og er tilgængelige i mere end 130 lande.

Kontaktoplysninger:
GROHE A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV

Mail: grohe@grohe.dk
Tlf.: +45 44 65 68 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER