Gorm Hansen & Søn A/S

Beskrivelse:
Gorm Hansen & Søn A/S blev etableret i 1970 og vi har i mere end 45 år holdt stædigt fast i gode dyder som aftalt arbejde, til aftalt pris og tid. Dette lyder måske meget enkelt, men det er faktisk svært. Det har været et solidt fundament for de spændende opgaver vi har udført, at have den simple filosofi.

Gorm Hansen beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere. Med en mangeårige erfaring med anlægsopgaver i Danmark, gør at Gorm Hansen kan håndtere anlægsopgaver af alle typer. Der er nu i mere end 45 år, løbet meget jord igennem vores skovle.
Uanset hvilken størrelse opgave Gorm Hansen udfører, sætter vi altid en ære i kvalitet.

I dag rådet Gorm Hansen over en større maskinpark, med moderne udstyr som: Gravmaskiner, gummigeder, dumpere m.fl. Maskinerne er i alle størrelser, således Gorm Hansen er i stand til at sammensætte det maskinel, som passer den aktuelle sag bedst.

Gorm Hansen har en samarbejdsform, hvor alle parter og interessenter har et fælles fokus. Samtidig er det et fællesskab, hvor alle parter tager ansvar for opfyldelse af bygge-/ anlægsopgavens målsætninger om proces- og produktkvalitet, økonomi og tid.

Dette er en arbejdskultur som Gorm Hansen har fulgt i mange år og den giver en række fordele fordele, som bl.a. er kompetencer til at bidrage med kreative og værdiskabende løsninger i projekteringen og ligeledes kompetencer til at bidrage i projekteringen med alternative løsninger til en økonomisk fordel for alle.

Kontaktoplysninger:
Gorm Hansen
Lykkegårdsvej 11,
4000 Roskilde

+45 86 95 06 55
ghs@gorm-hansen.dk

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER