Georg Fischer

Beskrivelse:
Georg Fischer udvikler, producerer og markedsfører et bredt sortiment af rørsystemer og komponenter i forskellige materialer. Disse rørsystemer og komponenter anvendes i hele verden til eksempelvis transport af vand og gasser. Georg Fischer levere alt i fittings, ventiler, måle- og kontrolteknologier og samlingsteknologier. Og Georg Fischer sørger for hurtig, pålidelig og fleksibel levering efter aftale.

Georg Fischer har en lang historie bag sig, som rækker over 200 år tilbage til 1802. I dette år lagde Johann Conrad Fischer grundstenene til det vi i dag kender som Georg Fischer. Dengang startede det som et mindre kobbersmelteri med udvikling af leveringer og i dag er det en global koncern med levering til mange brancher i hele verden. I dag er Georg Fischer blandt de førende indenfor rørsystemer til transport af gas og vand. Særligt for Georg Fischer er deres bevarelse af kerneværdierne gennemtiden, som ikke har ændret sig på trods af de forandringer der sker i samfundet hele tiden. Fortsat har Georg Fischer en stor innovationsstyrke og en kundeorientering, som de den dag i dag lever op til.

Georg Fischer tænker på udover forretningen i høj grad på mennesker og miljøet. De er en virksomhed som tager deres ansvar som en global virksomhed. Georg Fischer har eksempelvis udarbejdet processer og systemer så de er i henhold til blandt andet sociale- og økonomiske aspekter. Derudover er medarbejdernes trivsel, besparelse af ressourcer og udvikling af miljøvenlige produkter et fælles mål hos Georg Fischer.

Kontaktoplysninger:
Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup

Mail: info.dk.ps@georgfischer.com
Tlf.: +45 70 22 19 75

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER