Garant Udlejning

Beskrivelse:
Siden 1991 har Garant Udlejning lejet værktøj og maskiner ud og helt fra start har fokus været på den faglige håndværker og installatør.
Du finder derfor ikke en dansk udlejningsvirksomhed med et bredere sortiment målrettet elektrikere og VVS-branchen.

Det er især i dyrt specialgrej, med korte udlejnings perioder, som Garant Udlejning har specialiseret sig i. Missionen er derfor at kunne levere værktøjet, uanset hvor og hvornår kunden skal bruge det.

Det betyder eksempelvis at Garant Udlejning i Storkøbenhavn kan levere alt specialværktøj på kun en time.

Personale består af dygtige håndværkere, der altid er klar til at vejlede om det rigtige valg af maskiner og værktøjer. Dermed kan opgaven løses så hurtig hurtig og effektiv som muligt.
Garant Udlejning har også forretninger i Glostrup og Odense, hvor man altid er velkommen forbi. Hvis det skal gå stærkt, er det også muligt at downloade en app fra Garant Udlejning og booke direkte, hvor du står på få minutter. Systemet er let og ligetil hvilket betyder at du ikke skal spilde tiden på at booke grej.

Garant Udlejning er desuden en del af NetHire-netværket, som er et fællesskab med mere end 100 udlejningsforretninger i hele Danmark.

Kontaktoplysninger:
Garant udlejning A/S
Fabriksparken 11
2600 Glostrup

Mail: garant@garant.dk
Tlf.: +45 43 63 03 06

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER