Frøslev

Beskrivelse:
Frøslev er en moderne familieejet koncern med internationale rødder. Frøslev er Nordeuropas førende videnspartner indenfor kvalitetstræ. Historien om Frøslev stammer tilbage fra 1931, hvor Frøslev savværk blev grundlagt af Johannes Carlsen. Dengang var det hårde og slidsomme kår der blev arbejdet under, hvor hestevogn blev brugt til transport af træstammer fra skoven. Savværket var så i familien Carlsens hænder indtil 1978, hvor Jens P. L. Petersen og Fuglsang Savværk opkøbte det som eksportvirksomhed og lager. I 1982 overtog jens savværket, og efterfølgende er det løbende blevet moderniseret til det Frøslev vi ser i dag, hvor virksomheden beskæftiger omkring 100 medarbejdere.

Frøslev har intentioner om at være proaktive med udviklingen og prøve at præge den i en retning, hvor der anvendes mere træ til byggeriet. Frøslev mener at træ er fremtiden byggemateriale, og de arbejder med stolthed for at medvirke til at det bliver det. Frøslev er kendt for at skabe innovative og bæredygtige løsninger til deres kunder, hvor de ønsker at være den foretrukne leverandør og videnspartner. Frøslev har et bredt produktsortiment, der byder på mere end 1.000 kombinationsmuligheder af profiler. Af træsorter anvender Frøslev som standard Fyr, Gran, Sibirisk lærk, Western red ceder, Eg og Douglas. Skulle kunderne have ønsker udover disse sorter er det noget som Frøslev gør deres bedste for at hjælpe med.

Frøslev kan både levere træmaterialerne som ubehandlet eller behandlet, hvor det er malet, trykimprægneret eller brandimprægneret. Alt dette sker efter gældende lovgivning og standarder. Hos Frøslev har miljøet en stor betydning, hvortil de både levere FSC og PEFC certificerede træ. Som færdige løsninger har Frøslev udviklet deres eget hegnsystem, Frøslev Systemhegn, som er nemt og overskueligt at anvende. Derudover tilbyder Frøslev et hav af materialer til kreative anvendelsesmuligheder. Træ fra Frøslev forhandles også via landets byggemarkedet, trælaster og tømmerhandlere.

Kontaktoplysninger:
Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg

Mail: info@froeslev.dk
Tlf.: +45 7467 0600

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER