Freund Elektronik

Beskrivelse:
Freund Elektronik er leverandør indenfor elektronikartikler med over 30 års erfaring i branchen. Freund Elektronik forhandler meget innovative løsninger til bygnings kommunikation og har særligt fokus på udvikling og brugervenlighed. Ud over produkternes design er det tekniske bag deres løsninger også af højeste kvalitet.

Freund Elektronik er den eneste forhandler af Fermax og Ritto, samt virksomheden egne serier af produkter, som er IP-systemer til avancerede dørtelefoni. Udviklingsafdelingen hos Freund Elektronik har udarbejdet smarte og robuste dørtelefoner, som indeholder intelligente funktioner og avanceret teknologi. Trods den avancerede brug af teknologi, så formår Freund Elektronik at gøre det nemt og brugervenligt for deres kunder. I dag kan de betegne sig som værende blandt de foretrukne udbydere på markedet inden for bygnings kommunikation, hvortil de også tilbyder rådgivning og projektering.

Freund Elektroniks produktsortiment indeholder produkter, som omfatter dørtelefoni, IP-telefoni, IP-kalde og samtaleanlæg, adgangskontrolsystemer videoovervågning og hospitals- og plejehjems kommunikation. Freund Elektronik har dermed de fleste produkter inden til ethvert projekter eller byggeri, og de vil fortsat blive ved med at levere deres høje kvalitet og serviceydelser. Fordi udover konkurrencedygtige priser har Freund Elektronik deres produkt- og servicekvalitet, som overgår de fleste kunders forventninger og krav. Og som kunde bliver du behandler so partner, hvilket gør samarbejdet mere seriøst og gnidningsfrit fra start til slut.

Kontaktoplysninger:
Freund Elektronik A/S
Fuglebakken 119
5210 Odense NV

Mail: freund@freund.dk
Tlf.: +45 66 16 24 14

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER