Four Design

Beskrivelse:
Four Design er en dansk stiftet møbeldesignsvirksomhed beliggende i Gislev på Fyn. Med hele 80 års erfaring i branchen, sikrer dette Four Design et højt kvalitetsniveau, både på deres produkter men også på deres service.

Four Design bestræber på at overraske og forventningsrealisere alle deres kunder. Ud over egne møbler, designer Four Design også komponenter til udendørs legepladser og andre samlesteder, og selvom virksomheden er beliggende på Fyn, befinder de sig også på det internationale marked. Med markeder som Europa, Nordamerika, Australien og Asien i bogen, er Four Design et omfattende brand i det meste af verden. FourDesign har dermed et højt kendskab til forskellige designs, uanset hvilken kultur det skal pynte.

I 2007 outsourcede Four Design deres produktion, men henblik på at øge deres fokus på designet. Selvom deres fokus har flyttet sig, går de ikke ned på kvalitet, tværtimod. Deres designs er altid med tanke på det komfortable, kreative og kvalitetsrige mindset.

FourDesigns store erfaring i branchen, giver samtidig muligheden for at agere hjem for de mest kompetente medarbejdere. Begge faktorer har styrket virksomheden gennem årene, og de har således udviklet sig til en moden og dygtig virksomhed med øje for kundens behov.

Four Design står altid klar til at hjælpe netop dig eller din virksomhed, med et designfyldt miljø.

Kontaktoplysninger:
Four Design A/S
Faaborgvej 14

5854 Gislev
Tlf: 62 29 27 28

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER