Faerch

Beskrivelse:
Faerch er en dansk emballageproducent, som er placeret i Holstebro. Faerch har fremstillet emballageløsninger til kunder lige siden 1969. For Faerch handler det med emballagen ikke kun om at beskytte produktet, men også om at gøre det synlig for kunderne. Det er vigtigt at produktet er til at finde på hylden i supermarkedet.

Faerch er en virksomhed som både udvikler, designer og producere emballage af høj kvalitet. Faerch er ofte innovativ i udviklingsfasen, og har mere end 50 års erfaring. Faerch sørger for at emballageløsninger matcher kundens behov. Dette opnår Faerch gennem valg af det rigtige materiale, hvor der er følgende at vælge i mellem: CPET, APET, MAPET® II, PP og PP-EVOH-PE
Ovenstående materialer er særligt udvikling til færdigretter, fersk kød med flere, som er blandt de anvendelsesområder kunderne hos Faerch tager deres emballager i brug.

Faerch har i dag over 1.500 medarbejdere, som er fordelt på 12 fabrikker. Faerch har fabrikker i både Danmark, England, Holland, Frankrig, Tjekkiet og Spanien samt på salgskontorer, der dækker hele Europa. Som virksomhed har Faerch lagt ambitiøse mål for deres vækst, som i 2015 medførte opkøb af Anon Packaging Ltd og Sealed Airs Food Tray Business, samt CGL Pack i 2018. Med disse opkøb har Faerch styrket deres produktportefølje og sikrer bedre servicegrad til kunder over hele Europa.

Faerch er i dag ejet af kapitalfonden Advent International.

Kontaktoplysninger:
Faerch A/S
Rasmus Færchs Vej 1
7500 Holstebro

Mail: dk@faerch.com
Tlf.: +45 99 10 10 10