eviShine A/S

Beskrivelse:
eviShine er et af Danmarks stærkeste Energy Management Systemer. eviShine et system som professionelt og simpelt giver det nødvendige overblik over dine energidata. Selve systemet bag eviShine er det eneste i Danmark med energidata på tværs af energiform og leverandør og er samtidigt udviklet af softwareudviklere i Danmark.

eviShine har til deres system en app, hvor realtidsdata fremviser energiforbruget. Systemet er dertil udviklet på en måde så det er skalerbart og fleksibelt, således det fremadrettet sikrer at brugerne kan følger deres energiforbrug døgnget rundt. Hertil kan man med eviShine se hvordan installationer performer og hvad den økonomiske konsekvenser, hvilket giver mulighed for optimeringer der kan skabe store besparelser.

Kommuner, statslige instanser, boligforeninger, regioner og ejendomsselskaber er blandt de kunder som eviShine henvender sig til. Deres dashboards og rapport viser performance og ydeevne, som dermed er et unik værktøj for økonomiafdelinger, teknikere, driftsansvarlige, energikonsulenter og ejere. Og til de virksomheder som fører grønt regnskab kan eviShine tilbyde data hertil, hvor visualiseringer også kan anvendes til præsentation. Disse visualiseringer kan tilpasses målgruppen, som kan være alt fra børn og unge til professionelle bruger. Hertil også som undervisningsformål i skoler og videregående læreanstalter.

eviShine A/S har selv kommunikeret eviShine systemet til det globale marked i mange år, hvor det er solgt til kunder i Norge, Sverige, England, Irland, Grønland, Tanzania med videre. Og i Sverige er de faktisk godkendt til at udstede elcertifikater. Her i Danmark har eviShine markante kunder som Rigspolitiet, Forsvaret, Bygningsstyrelsen og mere end 50 kommuner.

Kontaktoplysninger:
eviShine A/S
Bautavej 1A
8210 Aarhus V

Mail: info@evishine.dk
Tlf.: +45 70 22 47 11

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER