ETA-Danmark

Beskrivelse:
ETA-Danmark er en uvildig virksomhed, som godkender byggevarer i Danmark. Samlet set har ETA-Danmark mere end 40 års erfaring med at udstede frivillige godkendelser af byggevare.
For materialer og konstruktioner udsteder ETA-Danmark MK-godkendelser og for vand- og afløbsmateriel udsteder de VA-godkendelser. Derudover udsteder ETA-Danmark andre godkendelser til innovative byggeprodukter. Når de vurdere et produktet ser de på om det er egnet til formål det er fremstillet til og om det samtidig overholder det bygningsreglement vi har i Danmark. ETA-Danmark tilbyder deres kunder en kompetent og anerkendt vurdering, som forklarer produktets egenskaber i forhold til anvendelsesområdet.

Endvidere udsteder vi godkendelser for innovative byggeprodukter. I processen vurderer vi, om produktet egner sig til formålet, og om det opfylder kravene i det danske bygningsreglement og de relevante dokumenter. Selv ønsker ETA-Danmark at deres proces er så fleksibel og gennemsigtig som overhovedet mulig.

ETA-Danmark har stor viden indenfor det danske bygningsreglement, samt den europæiske byggevareforordning. Det er med til at give deres kunder tryghed og garanti for at de en kompetent sparringspartner i godkendelsesprocessen. ETA-Danmark er derudover notificeret af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til at udstede Europæiske Tekniske Vurderinger (ETA’er). Herudover også akkrediteret af DANAK i henhold til ISO 17020 og EU GVP’en til at udarbejde verifikationer af miljøteknologi (ETV).

Kontaktoplysninger:
ETA-Danmark A/S
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

Mail: eta@etadanmark.dk
Tlf.: +45 72 24 59 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER