ErgoFloor

Beskrivelse:
ErgoFloor er producent og forhandler af belægning i genbrugsgummi. Med hjælp fra unikke produktionsmetoder fremstiller de et bredt sortiment af gummibelægninger. Belægninger fra ErgoFloor anvendes hovedsageligt til sikkerheds- og velfærdsfremmende formål for mennesker såvel som dyr.

ErgoFloor fremstillede deres første produkter i midten af 90’erne, som var egenudviklede fliser. Produktionen blev desværre kort tid efter indstillet på grund af sygdom i virksomheden der dengang hed Timfloor. Senere i 2000 overtog Uffe Mølgaard og Michael Moric produktionen og rettigheder i firmaet ErgoFloor A/S. Både Uffe og Michael er maskiningeniører med mere end 20 års erfaring i branchen. Siden dengang er der sket meget og virksomhedens formen er i dag ændret til et aktieselskab. I 2011 etablerede ErgoFloor et Joint Venture i Vietnam, hvor de senere åbnede en større og ny fabrik i 2017. Fabrikken var ca. 40% større end den tidligere, så de kunne følge med den efterspørgsel de havde.

I dag produceres produkterne fra ErgoFloor i Vietnam, hvor produktionen er flyttet hen og det er stadig maskiningeniørerne Uffe Mølgaard og Michael Moric der driver virksomheden. ErgoFloor vil fortsat fremstille deres fremstille deres belægninger af genbrugsmaterialer, således de kan benyttes til velfærds- og sikkerhedsfremmende formål.

Kontaktoplysninger:
ErgoFloor A/S
Viborgvej 42
7160 Tørring

Mail: ergofloor@ergofloor.dk
Tlf.: +45 76 90 20 01

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER