Eftex

Beskrivelse:
Eftex er en samhandelspartner i byggebranchen, som har været til stede på markedet i Danmark i 30 år. Eftex er med tiden blevet en etableret og seriøs partner i branchen.

Eftex blev oprindeligt startet som et søsterselskab til det der tidligere hed Frederiks Tømmerhandel. Her var der primært tale om salg at Lewis® svalehaleplader til det danske marked, samt en række andre spændende produkter i deres portefølje. Med i 2005 blev Eftex gjort selvstændig, som handelsvirksomhed med speciale i salg af løsninger til støbte etageadskillelser i beton. Har var både interne og eksterne eksperter med, og løsningerne blev solgt til erhvervsbyggerier såvel som boligbyggerier. Eftex importere sine produkter fra producenter rundt om i Europa, hvortil de til stål kompositløsninger, lyddæmpning af etageadskillelser og brandhæmmende foranstaltninger har samarbejde med specialiserede ingeniører indenfor området.

Eftex er lagerførende på næsten alle deres produkter, som de holder i Herning. Det betyder at du som kunde kan få produkter fra Eftex leveret fra dag til dag i Danmark. Udover Danmark levere Eftex også til hele virksomheder i byggebranchen over hele Skandinavien. Her tilbyder de løsninger til mere eller mindre alle typer af etageadskillelser, hvor der er særlige krav til bæreevne, lydforhold og brandsikring.

Kontaktoplysninger:
Eftex ApS
HI-Park 411, Hammerum
7400 Herning

Mail: post@eftex.dk
Tlf.: +45 86 66 20 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER