DoorSystem

Beskrivelse:
DoorSystem der blev grundlagt i 1998, har siden udviklet, monteret og produceret porte og døre til industrien i Europa. Deres mål har fra dag ét været at deres dørløsninger skulle være den bedst mulige kvalitet. Dette betyder dog også at deres løsninger ikke er de billigste på markedet. DoorSystem mener dog selv at dette bliver kompenseret med deres produkters høje driftsikkerhed, besparelser på energiforbruget og lave vedligeholdelsesudgifter. Dette er altsammen med til at sikre en høj levetid på deres produkter.

DoorSystem mener at det bedste resultat skabes sammen med kunden, da det er dem der hver dag skal benytte deres løsninger. Værdien i deres forretningsmodel er at skabe den bedste og mest effektive løsning for den individuelle kunde.

DoorSystem har deres egen produktion i Hørning. Her skaber erfarne og kompetente medarbejdere innovative og kvalitetssikre løsninger på kundens problemstilling. Med egen produktion sikrer DoorSystem sig endvidere korte kommunikationsveje, hvilket i sidste ende vil gavne kunden.

DoorSystem tror på at det specifikke kundebehov i fremtiden vil bane vejen til en standardløsning. Dette tager afsæt i deres erfaring om at ét problem ved én kunde, oftest vil opleves igen ved en nye kunde.

DoorSystem er det rigtige valg for dig hvis du ønsker dem mest kvalitetsrige løsning på markedet.

Kontaktoplysninger:
Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning

info@doorsystem.dk
Tlf: 21 22 67 34

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER