Dansk Transport Emballage

Beskrivelse:
Dansk Transport Emballage er et handelsselskab med 25 års erfaring inden for transportemballage til plast. Dansk Transport Emballage er specialiseret i emballager i plast både til food- og nonfood industrier. I dag har virksomheden et stort sortiment af standardemballager, men Dansk Transport Emballage udarbejder også individuelle og specielle kundetilpassede løsninger.

Dansk Transport Emballage dækker de fleste brancher helt fra fødevaren til maskinbranchen. Selv er virksomheden grossist for flere større producenter fra Danmark, Israel, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Norge, Sverige, Østrig og Schweiz. Med et omfattende netværk blandt verdens bedste producenter stræber Dansk Transport Emballage efter at være den mest troværdige leverandør for deres kunder. Her har de en målsætningen om at blive den foretrukne leverandør af plastemballager. Og denne målsætning er noget som Dansk Transport Emballage arbejder på hele tiden ved at udbygge deres netværk af producenter og udvidelse af lagerkapaciteten.

Dansk Transport Emballage har med deres store erfaring og dygtige medarbejdere en stærk position på markedet. Her er der også tale om deres samarbejder med både kunder og leverandører i branchen, som er med til at virksomheden fortsat udvikler sig. Dansk Transport Emballage forhandler deres emballager til erhverv såvel som privat, så der er muligheder for alle med behov for transportemballage.

Kontaktoplysninger:
Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97
6500 Vojens

Mail: info@dtemballage.dk
Tlf.: +45 74 59 16 80

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER