Dansign

Beskrivelse:
I 1982 blev Dansign etableret og drevet indtil 2018 som en familievirksomhed.
Herefter er en ny ejerkreds trådt ind i Dansign, der herefter er re-designet til en moderne skilte-, wayfinding- og brandingvirksomhed, der hjælper kunder til at udtrykke deres behov for branding og wayfinding gennem visuel kommunikation.

Hos Dansign er vi et team af dedikerede medarbejdere, der sætter service og kvalitet meget højt. Vi har mange års erfaring og får langt for at finde den rigtige løsning, da ingen af vores kunder har det samme behov.

I Glostrup har Dansign hovedkontor Glostrup og er repræsenteret gennem et stort partnernetværk i ind- og udland.

Vi har en række kunder indenfor mange forskellige brancher og der er tale om offentlige såvel som private kunder. Det drejer sig bl.a. om hospitaler, undervisningsinstitutioner, pleje- og ældrecentre, virksomheder, shoppingcentre, kultur og fritid og meget meget mere.

Dansign er desuden arkitektens, designerens og facility managerens sparringspartner, når det kommer sig til planlægning af et skilteprojekt, som har den mindst mulige belastning på miljøet. Dette kan eksempelvis være valg af pvc, folietyper, rådgivning omkring belysning i skilte (LED osv.) og meget mere.

Dansign har også skabt verdens første Cradle to Cradle miljøcertificerede skiltesystem.
En Cradle to Cradle miljøcertificering sker på baggrund af en minutiøs analysering og vurdering af alle ingredienser i produktet

Kontaktoplysninger:
Dansign A/S
Smedeland 38
2600 Glostrup

+45 44 84 03 30
info@dansign.com

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER

Se flere virksomheder på vores oversigt her.

Du kan også se alle virksomheder med medlemskab på byggetidende her.